A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Степанівська філія
Степанівського ліцею Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Дата: від до Скинути

Приємним сюрпризом для Степанівської філії Степанівського ліцею стала книга "Стан душі" подарована поетесою Ларисою Миколаївною Братешко-Ігнатовою.

Приємним сюрпризом для Степанівської філії Степанівського ліцею стала книга "Стан душі" подарована поетесою Ларисою Миколаївною Братешко-Ігнатовою - слобожанкою  з гуцульською душею. Хороша та книга, яку відкриваєш - смакуючи, а закриваєш - збагатившись. (А. Олкотт)

13:12 12.02.2024

Спортивне орієнтування-циклічний вид спорту в якому учасник за допомогою карти місцевості та компасу знаходить контрольні пункти

Спортивне орієнтування-циклічний вид спорту в якому учасник за допомогою карти місцевості та компасу знаходить контрольні пункти.Учні Степанівської філії прийняли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування в рамках Всеукраїнського проекту Пліч-о-пліч. Діти  впорались із завданням,а головне отримали задоволення і позитивні емоції.

13:16 31.01.2024

106-та річниця бою під Крутами

Вранці 29 січня 1918 розпочався наступ на українські позиції 4-тисячного більшовицького загону червоногвардійців. На залiзничнiй платформi в Крутах перебувало до 520 українських воїнів, юнаків і студентів, озброєних 16 кулеметами та однією гарматою. росіяни вдесятеро переважали, мали бронепотяг та артилерію... Бій під Крутами назавжди став для українців символом патріотизму та хоробрості!    

20:47 29.01.2024

27 СІЧНЯ -МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ!

Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту було запроваджено рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року. Пам’ятна дата відзначається щорічно 27 січня – саме цього дня 1945 року під час Другої світової війни визволили в'язнів найбільшого нацистського табору смерті Аушвіц-Біркенау в  Освенцімі. За час існування цього концтабору в ньому загинуло, за різними оцінками, від 1,5 до 2,2 млн людей. Загалом під час Другої світової війни, за загальними оцінками, в концтаборах, гетто та на окупованих територіях загинуло 6 мільйонів євреїв, з яких близько 1,5 млн - діти. ПАМ'ЯТАЄМО!

10:06 27.01.2024

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

Сьогодні, 22 січня 2024 року, в Україні традиційно відзначається День Соборності України, або ж 105 років з дня підписання Акта злуки між УНР і ЗУНР. З метою поглибити знання здобувачів освіти про історію виникнення свята Соборності України, ознайомити з цікавими фактами про Україну, у нашій школі  відбулися тематичні заходи, такі як: - виховна година "Рідна та єдина, найкраща Україна" (1-4кл.); - конкурс тематичних малюнків "Що для мене Україна?" (5-7кл.); - інтелектуально-розважальна гра "Я люблю Україну " (6-7 кл); - година спілкування «День соборності України - свято втілення мрії про єдність» (5-9 кл); - дидактична гра "Долоньки єднання" (5 кл).

12:38 22.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень