A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Степанівська філія
Степанівського ліцею Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Вшановуючи пам'ять Героїв, які поклали життя за свободу тоді, вклоняємось і сьогодні нашим Воїнам, які надійно тримають зброю проти зла!

Сьогодні весь цивілізований світ вшановує пам'ять загиблих у Другій світовій війні. 79 років тому українці разом з іншими націями антигітлерівської коаліції захистили світ від страшних жахіть нацизму. Вшановуючи пам'ять Героїв, які поклали життя за свободу тоді, вклоняємось і сьогодні нашим Воїнам, які надійно тримають зброю проти зла. СЛАВА УКРАЇНІ!

18:33 08.05.2024

У День пам’яті та примирення схиляємо голови перед загиблими та висловлюємо пошану до тих, хто віддав життя за світ без війни!

 Сьогодні, 8 травня, в День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, селищний голова Лукаш Володимир Олександрович, працівники селищної ради, педагогічний колектив, здобувачі освіти Степанівської філії вшанували пам’ять співвітчизників, які боролися з нацизмом у роки Другої світової війни покладанням квітів до Меморіального комплексу загиблим воїнам.

18:26 08.05.2024

ЧОРНОБИЛЬ.ПАМ'ЯТАЄМО...

26 квітня ми вшановуємо пам'ять жертв Чорнобильської трагедії, однієї з найстрашніших техногенних катастроф в історії людства. Вибух на Чорнобильській атомній електростанції в 1986 році змінив долі багатьох людей і вплинув на довкілля не тільки в Україні, але й у інших країнах.

13:05 26.04.2024

Ненасильницькі дебати Center for Euroinitiatives "Чи варто спілкуватися тільки в соцмережах, та не мати ніякого спілкування в житті?"

24 квітня 2024 р. у Степанівській філії відбулися ненасильницькі дебати Center for Euroinitiatives "Чи варто спілкуватися тільки в соцмережах, та не мати ніякого спілкування в житті?", які провела фасилітатор Стеценко Софія.

21:33 24.04.2024

Здобувачі освіти Степанівської філії разом зі своїми учителями долучилися до святкування Всесвітнього дня Землі!

Щороку 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі. Це чудова нагода вкотре замислитися над проблемою збереження навколишнього середовища, усвідомити необхідність порозуміння між людиною та природою, об’єднатися заради благополуччя нашого подальшого існування на планеті.

14:27 22.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень