A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Степанівська філія
Степанівського ліцею Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Дата: від до Скинути

Аматори Степанівського селищного клубу завітали до Степанівської філії!

Аматори Степанівського селищного клубу завітали до Степанівської філії. У своїх щедрівках, колядках, піснях прославляли Христа, бажали всім здоров'я, щастя, добробуту, Перемоги в нашій Україні.

17:42 29.12.2023

Подарунки від UNICEF Ukraine!

У різдвяні та новорічні свята кожна дитина чекає на чудо та подарунки. Цьогоріч такими чародіями стала UNICEF Ukraine, які подарували нашим першочкам рюкзачки.  Адже головною метою Дитячого фонду ООН є створення кращого життя для  дітей, в якому вони будуть захищеними, здоровими та освіченими.  Степанівська філія висловлює вдячність організації та вітає всіх маленьких українців із новорічними святами!

09:53 28.12.2023

Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання у Степанівській філії!

В умовах воєнного стану кожен день можуть виникати ситуації, коли потрібно допомогти собі або врятувати життя іншій людині. Саме тому співробітниками Сумського обласного центру відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання було проведено захід з метою надання учням старших класів базових навичок з домедичної допомоги і тактичної медицини, базової військової підготовки – знання про поводження зі зброєю, навчання правил мінної безпеки. Родзинкою заходу стала гра нового покоління "Лазертаг",  в ході якої здобувачі освіти продемонстрували свою активність та життєрадісність. Висловлюємо велику подяку Сумському обласному центру відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання за години радості для дітей. Дякуємо за співпрацю!

20:32 26.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень