A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Степанівська філія
Степанівського ліцею Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

НЕЗГАСНА ПАМ'ЯТЬ: 80-ТІ РОКОВИНИ ДЕПОРТАЦІЇ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ

Ластівки - символ свободи та незалежності, як ніщо інше нагадують про непереможний дух кримських татар. Сьогодні ми вшановуємо 80-ті роковини з дня депортації цього відважного народу. Колишні жителі Криму, подібно ластівкам, мріяли про вільне небо і свою Батьківщину. Але доля розірвала їх крила 18 травня 1944 року...Близько 200 тисяч людей радянська влада депортувала у залізничних товарних вагонах. Протягом кількох днів народ було позбавлено Батьківщини. В ешелонах смерті, у місцях спецпоселень загинули тисячі безневинних людей. Було знищено цілі родини. Проте, так як ластівки повертаються весною, кримські татари зберегли свій дух, надію і прагнення до повернення на рідну землю. Сьогодні ми вшановуємо їхню силу і мужність, мріючи про день, коли всі ластівки зможуть повернутися додому. #ДепортаціяКримськихТатар #ЛастівкиСвободи

11:14 18.05.2024

З Днем вишиванки, Україно!

З Днем вишиванки, Україно! Будь мирною, щасливою, вільною та незалежною! А нам усім бажаємо носити вишиванку з гордістю та насолодою. Слава Україні!

18:10 16.05.2024

Степанівська філія доєдналася до Національної руханки в вишиванках «Дякуємо ЗСУ» в рамках Національного проєкту «Цікава Фізкультура - 2.0 Перезавантаження».

Степанівська філія доєдналася до Національної руханки в вишиванках «Дякуємо ЗСУ» в рамках Національного проєкту «Цікава Фізкультура - 2.0 Перезавантаження».

18:09 16.05.2024

З Днем Європи в Україні!

Напередодні святкування Дня Європи з метою формування єдиного європейського простору та ролі в ньому України,ознайомлення дітей з країнами Європи,їх особливостями, досягненнями, традиціями, можливістю долучитися до європейських цінностей, у Степанівськiй фiлii проводилися тематичні виховні заходи, класні години, вікторини «Вікно у світ європейської культури», «Видатні люди Європи», «Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти», «I explore Europe», «Європа – спільний дім», «Толерантність – головна риса європейської спільноти».

11:08 09.05.2024

Вшановуючи пам'ять Героїв, які поклали життя за свободу тоді, вклоняємось і сьогодні нашим Воїнам, які надійно тримають зброю проти зла!

Сьогодні весь цивілізований світ вшановує пам'ять загиблих у Другій світовій війні. 79 років тому українці разом з іншими націями антигітлерівської коаліції захистили світ від страшних жахіть нацизму. Вшановуючи пам'ять Героїв, які поклали життя за свободу тоді, вклоняємось і сьогодні нашим Воїнам, які надійно тримають зброю проти зла. СЛАВА УКРАЇНІ!

18:33 08.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень